Tutvu meie KAMPAANIA toodetega

Kampaania TASUTA tarne kõikidele tellimustele

Top 3 nutikat (tarka) lahendust, mida vanaema või vanaisa eest hoolitsemiseks vaja läheb

Top 3 nutikat (tarka) lahendust, mida vanaema või vanaisa eest hoolitsemiseks vaja läheb

Paavo Ränk |

Tehnoloogia areng on toonud kaasa mitmeid nutikaid koduseadmeid, mis on mõeldud eakate igapäevaelu hõlbustamiseks ja nende turvalisuse tagamiseks. Kuidas saaksid nutikad (targad) koduseadmed olla abiks toetamaks eaka inimese iseseisvust ning pakkuda lähedastele meelerahu? Vaatame Top 3 toote kategooriat.

1. Nutikas kaamerate süsteem

Nutikad kaamerad nagu näiteks 5MP sise-IP kaamera, pakub täiustatud turvalisust ja jälgimisvõimalusi. Kaamerad võimaldavad reaalajas jälgida vanaema või vanaisa kodust, pakkudes nii lähedastele kui ka eakatele endile kindlustunnet.

Paigaldades kaamerad strateegilistesse kohtadesse, saavad lähedased jälgida eaka tegevust, tagades turvalise keskkonna. 5MP sise-IP kaamera  kõrge eraldusvõime tagab selged ja teravad pildid.

Miks paigaldada kaamerad?

  • Eakale: Turvalisuse tunde suurendamine.
  • Lähedastele: Reaalajas jälgimisvõimalus, kiire reageerimine vajaduse korral.

 

2. Targad andurid:

Nutikad andurid, näiteks liikumisandur või inimese kohaloleku andur, on suurepärane lisand kodu turvalisusele. Need andurid tuvastavad liikumist ja aktiveerivad seotud valgusteid.

Paigaldades andureid üle kodu on võimalik valgusteid automaatselt sisse ja välja lülitada või seadistada kodu temperatuuri. Nutikad andurid saavad ka märku andma, kui mõni uks või aken on lahti tehtud või lahti jäänud. Kontrollida, et kuskilt vett üle ei voola. Samuti annavad targad andurid ka signaali lähedastele, kui midagi on ebatavalist.

Mis kasu toovad nutikad andurid?

  • Eakale: Lihtne ja turvaline liikumine kodu eri osades.
  • Lähedastele: Teavitused ebatavalise liikumise kohta, turvatunne.

 

3. Targad ukselukud: Juurdepääsu Kontroll Kaugjuhtimise Teel

Nutikas ukselukk, nagu näiteks QLSL-14, on tänapäevane lahendus kodu juurdepääsu haldamiseks. See võimaldab lähedastel kontrollida ukse avamist ja sulgemist kaugelt ning tagab turvalise ligipääsu eaka kodule. Lähedased saavad kohandada ligipääsuõigusi vastavalt vajadustele, lubades näiteks koduõendajal siseneda vajaduse korral.

Miks kasutada tarkasid lukke?

  • Eakale: Lihtne ja turvaline ligipääs kodule.
  • Lähedastele: Kaugjuhtimisvõimalus, kiire ja paindlik juurdepääsu kontroll.

 

Need nutikad koduseadmed ei ole mitte ainult tehnoloogia saavutus, vaid pakuvad ka reaalseid lahendusi eakate ja nende lähedaste igapäevaelus. Nende kasutamine tähendab mitte ainult mugavust, vaid ka turvalisust ja kindlustunnet nii eakatele endile kui ka nende perele.